MENY Jeg trenger en maler

Om oss

Personlig service og godt håndverk har vært grunnlaget for Malerfirmaet Aasheim & Andersen fra begynnelsen. Vi har fagbrev som både maler- og gulvlegger. Fagkunnskap og gode rutiner blir aldri umoderne, og er i dag supplert med nye krav til miljø og etikk.

Vi ønsker at du skal oppleve oss som en moderne og profesjonell aktør som leverer kvalitet i alle ledd, helt fra den første befaringen. Alt arbeid utføres i henhold til norsk bransjestandard.

303

Morten Brænd

Morten har lang erfaring fra flere håndverkertjenester og forstår oppdraget fra kundens ståsted. Han ønsker at kundene skal få det perfekte resultat, samtidig som han er opptatt av det tekniske ved maleryrket.

303

Evy Aasheim

Evy har lang erfaring fra regnskap og kreditt, og har full kontroll på alle tall. I tillegg har Evy god forståelse for alt innen håndverksfaget, herunder også maleryrket.

Leverandører

637

Vi skal aldri utføre en jobb der resultatet blir dårlig fordi utstyr og materialer ikke holder mål. Derfor stiller vi høye kvalitetskrav til våre leverandører, og bruker bare de som holder en profesjonell standard.

Mal Proff
Jotun
Maxbo
STO Norge AS
Utleiesenteret AS