MENY Jeg trenger en maler

Mine beste anbefalinger

470
220
220

Knut Stein Mathisen, Styreleder Skole-bakken Sameie

Malerfirmaet Aasheim & Andersen gjør det de sier de skal, i rett tid og til den prisen vi er blitt enige om. Og de gjør skikkelig arbeid.

Skole-bakken Sameie er et ni år gammelt bygg med 19 leiligheter. Selv om bygget ikke er så gammelt trengte vi å få gjort fasaden skikkelig ren, og få malt fasadeelementer, vinduer, verandadører og innvendige trapperom.

Vi la jobben ut på anbud på Finn, og fikk mer enn 40 svar i løpet av en time! Dessverre viste det seg at mange av tilbyderne ikke var så seriøse som vi ønsket. Vi sto etter hvert igjen med fem firmaer som vi inviterte til befaring, men bare tre av dem møtte opp til befaring i rett tid!

Aasheim & Andersen gjorde et veldig godt inntrykk helt fra første kontakt. De viste at de hadde erfaring, tok bilder under befaringen og leverte et gjennomarbeidet og klart tilbud. De var ikke de billigste, men vi valgte dem og er godt fornøyde med det.

Mens arbeidet var i gang, kom to av beboerne med ønsker om å få gjort spesielle arbeider i på sine terrasser. Det ble også utført veldig profesjonelt og ordentlig, til avtalt tid og pris.

Malerfirmaet Aasheim & Andersen er seriøse og profesjonelle håndverkere, jeg gir dem gjerne min beste anbefaling!